ליסבון ♡ Lᴵsᴮᴼᴺ
טסנו לאסוף את הדרכון של יוסי (אם תרצו המלצות בירוקרטיות רק תבקשו ואשתף בשמחה) ועל הדרך ניצלנו את ההזדמנות לחופשה זוגית מפנקת.
הכי הרבה שאלות אני מקבלת על - איך שומרים על תזונה קטוגנית בחו״ל? האם יש אוכל קטוגני?איך מתכננים ארוחות? איך שומרים על ספונטניות בטיולים?
לכולם עניתי בפרטי המילים האלו: אין דבר כזה אוכל קטוגני.
יש אוכל, יש חומרי גלם טבעיים מהחי והצומח ומהם מכינים אוכל שמשרת את המטרות הבריאותיות שלנו.
אני מוציאה מהמשוואה מזון מתועש כי לכולנו ברור שלא לשם כך התכנסנו.
בכל מדינה ויבשת יש את הייחודיות והדגשים שלה אבל במדינות רבות באירופה הקולינריה מתבססת באופן טבעי על חומרי גלם מהחי והצומח, טריים במינימום טיפול.
השווקים בעלי מקום של כבוד. בהיצע אפשר למצוא את מה שעונתי ומקומי.
תכננתי כמה שבועות מראש הזמנת מסעדה בכל ערב וזה הסתבר כצעד חכם כי לא בכולם הצלחתי לתפוס שולחן. היה מקרה שגם ביטלתי כי מצאנו חלופה מגרה.
בשאר היום נקלענו תוך כדי טיול.
היום דרך ה google maps אפשר להזמין בקלות בלחיצת כפתור עם לינק ישירות ליומן.
ניסינו כל מיני אפשרויות של שעות והנוסחה המנצחת מבחינתנו היא ארוחה אחת מוקדמת והשניה אחהצ/ערב מוקדמים.
הקפדנו להקשיב לתחושות גוף, בטן וחשק ולג'נגל בין תכנון לספונטניות.
אפשר לתכנן ובמקביל לזרום, להיות עם חמלה עצמית אם השעות זזות והכמויות משתנות.
הכיף בתזונה הזו שאין באמת רעב תהומי כך שאפשר להנות מטיול אינטנסיבי ולמצוא ברוגע את היעד המתאים לארוחה הבאה.
Kommentarer