top of page
תמונת הסופר/תTal Meiri

מתוך - כתבה באתר Ynet 30.08.2020

עודכן: 25 במאי 2022


יקרה אבל יעילה: תזונה קטוגנית

אצלנו היא עדיין תזונה מחתרתית, אבל לאחרונה היא צוברת יותר ויותר מעריצים, ואפילו מתחילה להיכנס לאט לתפריטים של מסעדות וארוחות שף: ביקרנו בארוחה קטוגנית וגם ניסינו במשך שבוע שלם תזונת קטו - אז מה בדיוק אוכלים וכמה מרגישים רעבים?

לין לוי פורסם: 30.08.20 , 12:36


"מצאנו בארץ גם סדנאות אירוח קטוגניות שמעבירה טל מאירי, מרפאה בעיסוק המתמחה בטיפול בילדים שגם סיימה לימודי בישול צרפתי בבית הספר "דנון". סדנאות האירוח של מאירי הן למעשה סדנאות בישול פרונטליות לא פעילות, שבהן תשעה משתתפים צופים בתהליך הכנת המנות, אך לא משתתפים בו. בסיום הסדנה יש, כמובן, ארוחה.

מאירי, איך הגעת לתזונה הזאת?

"הייתי טרום סוכרתית והבן שלי שהיה אז בן תשע סבל מהתקפי מיגרנה ששיתקו אותו. לפני שלוש שנים התחלנו עם קטו והייתי המומה מהתוצאות, אני זוכרת שתפסתי את הראש ואמרתי לעצמי איך אכלנו כל השנים. מאז שאני קטו אני מאוזנת מבחינת רמת הסוכר, הבן שלי לא סבל ולו פעם אחת נוספת ממיגרנה וכל שאר המשפחה הצטרפה אלינו".

הסדנאות של טל מאירי מתקיימות אחת לשבוע, הן נמשכות שלוש שעות ובמהלכן היא מלמדת את המשתתפים להכין מתכונים ישימים שכל אחד יכול לנסות בבית ביום שלמחרת, כמו - פיצה דלת פחמימות, דגים בקרם קוקוס שהם קטו, נודלס מזוקיני, מלבי ובראוניז. סך הכל 8-6 מנות שמוגשות בסיום הסדנה המתקיימת באוויר הפתוח בחצר ביתה של מאירי." לינק לכתבה - https://www.ynet.co.il/food/foodnews/article/Sy811ikWQP




141 צפיות0 תגובות

פוסטים אחרונים

הצג הכול

Comments


Commenting has been turned off.
Post: Blog2_Post
bottom of page